Erittäin hienokuntoinen ja hyvällä maulla päivitetty, säntillisesti huollettu yksilö! Auto on ostettu alle vuoden vanhana Saksasta Viroon, ja ollut nykyisellä omistajalla vajaat kuusi vuotta.

Auto on teipattu hyväkuntoisen tummanharmaan metallihohtomaalipinnan päälle. Etu- ja takavalot on kalvotettu vaaleimmalla tummansävyllä, hiilikuitusomisteet, 20-tuumaiset talvivanteet hyväkuntoisilla kitkoilla ja hyväkuntoiset kesärenkaat 21-tuumaisilla vanteilla. Maukkaat pakoäänet takaa Remuksen putkisto – mutta jälkiasenteisen, parannellun äänieristyksen myötä niin, että matkustamon äänitaso pysyy jatkuvasti miellyttävänä.

Autoa on säilytetty aina tallissa. Talvea ajatellen turvallisen perillepääsyn takaa neliveto, ja matkalla mukavuutta takapenkkiläisille antaa erilliset istuinlämmitykset. Täydellinen varusteluettelo löytyy Nettiauton ilmoituksesta.

Autossa on täydellinen huoltohistoria, ja kaikesta näkee, että autosta on pidetty kautta linjan erittäin hyvää huolta niin kosmeettisesti kuin teknisestikin. Mm. kuluvaa osaa on vaihdettu jopa ennakoivasti (huomiona, että 111 tkm:n määräaikaishuolto on merkitty kuvissa näkyvässä huoltokirjassa väärään ruutuun, tästä syystä 128 tkm:n sekä 144 tkm:n huollot myös).

Auto on välitysmyynnissä asiakkaamme lukuun, ja nähtävillä Suomessa sovittaessa.

KATSO MYÖS MUUT VAIHTOAUTOMME: https://autonostoapu.fi/myynnissa-nyt/

***MYÖS VAIHTO/RAHOITUS***