Erittäin hienokuntoinen ja hyvällä maulla päivitetty, säntillisesti huollettu yksilö! Auto on ostettu alle vuoden vanhana Saksasta Viroon, ja ollut nykyisellä omistajalla noin kuusi vuotta.

Auto on juuri uudelleenteipattu hyväkuntoisen tummanharmaan metallihohtomaalipinnan päälle (maalipintaa suojeli teippaus myös nykyistä teippausta ennen) – kuvissa ensimmäisessä uusi teippi, muissa vielä vanha (uusia kuvia tulossa myöhemmin ja saatavissa kysyttäessä). Etu- ja takavalot on kalvotettu vaaleimmalla tummansävyllä, hiilikuitusomisteet, 20-tuumaiset talvivanteet hyväkuntoisilla kitkoilla ja hyväkuntoiset kesärenkaat 21-tuumaisilla vanteilla. Maukkaat pakoäänet takaa Remuksen putkisto – mutta jälkiasenteisen, parannellun äänieristyksen myötä niin, että matkustamon äänitaso pysyy jatkuvasti miellyttävänä.

Talvea ajatellen turvallisen perillepääsyn takaa neliveto, ja matkalla mukavuutta takapenkkiläisille antaa erilliset istuinlämmitykset. 

Huoltohistoria on aukoton, ja kaikesta näkee, että autosta on pidetty kautta linjan erittäin hyvää huolta niin kosmeettisesti kuin teknisestikin. Mm. kuluvaa osaa on vaihdettu jopa ennakoivasti. Viimeisin määräaikaishuolto 13.10.2021 / 161 399 km. Autoa on säilytetty aina tallissa.

Auto on välitysmyynnissä asiakkaamme lukuun, ja nähtävillä erikseen sovittaessa.

KATSO MYÖS MUUT VAIHDOKKIMME: https://www.nettiauto.com/yritys/1418874

***MYÖS VAIHTO/RAHOITUS***