*** URHEILUAUTON SUORITUSKYKY, PIHIN PERHEAUTON TALOUDELLISUUS ***

Huippuntoinen yksilö, niin päältä kuin sisältä – kaikesta näkee, että autoa pidetty kuin kukkaa kämmenellä. Maalipinta on kiiltävä ja lommoton, ainoastaan keulassa on jonkin verran kiveniskemää. Pakettiin kuuluu 4900 euroa uutena maksava M Performance -takovannesarja (vanteet siis alkuperäiset, ei replikat), joita ei ihan joka yksilössä ole. Taotut vanteet ovat erinomaisen kevyitä sekä kestäviä.

Auto on optimoitu vasta n. 20 tkm sitten (xHP Stage 1 -moottorin optimointi + Stage 3 -vaihteiston optimointi, samalla asennettu suurempi välijäähdytin), ja vaikka voimaa on tukevasti (n. 400 hv/770 Nm), ei autoa ole revitelty rikki. Koko voimalinja, kuten auto muutoinkin toimii hienosti, eikä esim. turbot tai voimansiirto äännä. Auto on juuri laajasti huollettu, sekä edellisen huollon kohdalla Laakkosen toimesta kuntotarkastettu. Myös maalipinta on juuri kovavahakäsitelty.

Autosta ei voima lopu heti kesken, ja silti taloudellisuus on ehdotonta huippuluokkaa (matka-ajossa pääsee 5:llä alkaviin kulutuksiin, sekalaisessa ajossa karvan alle 7 l/100 km).

– täydellinen tehtaan M-Sport
– viimeisin määräaikaishuolto 26.9.2022 / 160 953 km (samalla vaihdettu myös uudet jarrupalat joka nurkkaan sekä jarrunesteet)
– vaihteistoöljyt vaihdettu viimeksi huuhtelemalla 21.9.2022 / 160 697 km (samalla tarkistettu molemmat peräöljyt sekä jakovaihteistoöljyt)
– aukoton Laakkosen merkkihuoltohistoria 28.1.2022 / 150 115 km saakka, jolloin mekaanikko käynyt läpi niin voimansiirron kokonaisuudessaan (ml. vaihdelaatikon, jakovaihteiston, perät, vetoakselit) kuin jarrut, renkaat, alustanosat jne. (tästä myös asentajan videoraportti lähetettävissä erikseen)
– ilmastointihuolto tehty 30.8.2022
– katsastettu 11.4.2022, seuraava 11.4.2024 mennessä
– kolme edellistä omistajaa (yksi Saksassa, kaksi Suomessa)
– värinä Mineral Grey -metallihohtoharmaa
– keraaminen pinnoite tehty 28.6.2020 (takuu 2 vuotta)
– kahdet rengassarjat aluvantein: kesärenkaat Dunlop Sport Maxx GT (edessä 225/35, takana 255/30) n. 40 %, 20-tuumaisilla uudehkoilla BMW M Performance 405 M -takovanteilla (hinta uutena 4900 €!) , nastarenkaat Nokian Hakkapeliitta 9 235/45 n. 80 %, 18-tuumaisilla BMW:n alkuperäisillä vanteilla
– adaptiivinen alusta
– Professional navigointi isommalla näytöllä
– mahtava äänentoisto; Harman/Kardon Surround Sound System
– alcantara -urheiluistuimet
– nahkainen kolmipuolainen monitoimiurheiluohjauspyörä vaihdevalitsimin
– variable sport steering -adaptiivinen ohjaus (erinomainen ajotuntuma)
– adaptiiviset ajovalot kaukovaloautomatiikalla
– pysäköintitutkat eteen/taakse
– avaimeton käynnistys
– tummennetut takasivulasit sekä takalasi
– M3 -munuaiset
– Carbon M Style -sivupelit
– Carbon -diffuusori
– Carbon -takaluukun lippa
– kiiltomusta etusplitteri (spoileri)
– kilvet ilman FIN-merkintöjä
– uusi tuulilasi
– automaattisesti himmenevä taustapeili
– letkulämmitin sisähaaralla
– ym.

Sovithan koeajon etukäteen, tervetuloa!

KATSO MYÖS MUUT VAIHTOAUTOMME: 
https://autonostoapu.fi/myynnissa-nyt/

***MYÖS VAIHTO/RAHOITUS***